• Veure:
 • Extractor Medela elèctric dissenyar per ajudar-te a tenir una extracció ràpida i eficiente en qualsevol moment.  - Nou embut PersonalFit Flex, per adaptar-se fàcilment a la posició més còmoda y eficaç. - Tecnologia 2-Phase Expression per simular els mateixos ritmes instintius que el nadó. - Kit exclusiu de recolzament a la lactància.  

  Extractor Medela elèctric dissenyar per ajudar-te a tenir una...

  149,95 €
 • Innovador extractor de llet silenciós i mans lliures.  Ideal per poder utilitzar durant el teu dia a dia sense esforç i sense cables.  Petit i lleuger per portar dins d'un sostenidor estàndard de lactància.  Pots fer ús de l'aplicació i seguir el teu procés d'extracció de llet (es pot utilitzar sense aplicació).

  Innovador extractor de llet silenciós i mans lliures.  Ideal per...

  329,00 €
 • Nou extractor de llet mans lliure elèctric.  Compacte i lleuger gràcies a la seva bateria recargable fàcil de portar.  Disseny anatòmic que s'adapta perfectament al pit.  Copa de recollida transparent per una correcta co3locació i eficaç extracció.

  Nou extractor de llet mans lliure elèctric.  Compacte i lleuger...

  179,00 €
 • Hands Free és un extractor de llet elèctric d'extracció doble mans lliures, que et permet realitzar altres tasques durant l'extracció de la llet.   Les copes colectores portàtils i ultra lleugeres estan dissenyades per poder introduir-les de manera còmoda i discreta al teu sostenidor. El compacte motor de l'extractor es pot portar còmodament en una...

  Hands Free és un extractor de llet elèctric d'extracció doble mans...

  339,00 €
 • Extractor de llet elèctric. És discret i ocupa poc espai. Perfecte per introduir a la copa del sostenidor. - Còmode i fàcil d'utilitzar - Pantalla LED (informació sobre el mode de funcionament i la potència de succió triada) - S'apaga automàticament quan han passat 20 minuts de funcionament - Fet amb materials lliures de BPA i es carrega amb cable USB 

  Extractor de llet elèctric. És discret i ocupa poc espai. Perfecte...

  89,90 €
Mostrant 1 - 5 de 5 elements

Contacte

Enviament a domicili

Tel: 938 860 355

Transport