Catàleg

 • Veure:
 • Escalfa biberons i esterilitzador intel·ligent de Miniland. Calcula automàticament el temps necessari per escalfar els aliments. Funcionament fàcil i intuïtiu. 

  Escalfa biberons i esterilitzador intel·ligent de Miniland. Calcula...

  64,95 €
 • Esterilitzador de microones Béaba.  - Capacitat per 4 biberons. - També pot utilitzar-se per esteralitzar en fred - Esterilitza en 4-6 minuts, segons la potencia del microones. PRODUCTE NOMÉS DISPONIBLE EN LLISTES DE NAIXEMENT. 

  Esterilitzador de microones Béaba.  - Capacitat per 4 biberons. -...

  35,80 €
 • Esterilitzador per microones de Saro. Ràpida, fàcil i efectiva esterilizació per vapor calent.  - Admet: 6 biberons de boca estàndard o 4 amb tots els seus complements. / 4 biberons boca ample o 3 amb tots els seus complements. 

  Esterilitzador per microones de Saro. Ràpida, fàcil i efectiva...

  25,95 €
 • Esterilitzador elèctric de Miniland, la manera més eficaç d'esterilitzar mitjançant vapor. Tots els accesoris i biberons estaran nets per un nou ús en només  6 minuts. Pot albergar fins 6 biberons amb les seves tetines. Pantalla LED amb avís visual i sonor.

  Esterilitzador elèctric de Miniland, la manera més eficaç...

  49,90 €
 • Esterilitzador per micrones amb capacitat per 3 biberons i accessoris. Dispositiu amb tancament de seguretat. Apte per la majoria de microones. No es necessiten productes químics. Apte per netejar al rentaplats. Inclou pinça per retirar els biberons i accessoris.

  Esterilitzador per micrones amb capacitat per 3 biberons i...

  24,90 €
 • Warmy Twin es ideal per bessons. Escalfa fins a dos biberons o potets i esterilitza.  Escalfa de manera natural utilizant vapor d'aigua a alta temperatura, aconseguint una temperatura uniforme i adecuada al nadó.  Fàcil esterilització de biberons y complements.  Avisos visuals i sonors. 

  Warmy Twin es ideal per bessons. Escalfa fins a dos biberons o...

  59,90 €
Mostrant 1 - 6 de 6 elements

Contacte

Enviament a domicili

Tel: 938 860 355

Transport gratis +100. Per articles pesats, consultar preu.