Catàleg

 • Veure:
 • Escalfa biberons i esterilitzador intel·ligent de Miniland. Calcula automàticament el temps necessari per escalfar els aliments. Funcionament fàcil i intuïtiu. 

  Escalfa biberons i esterilitzador intel·ligent de Miniland. Calcula...

  67,90 €
 • Esterilitzador elèctric de Miniland, la manera més eficaç d'esterilitzar mitjançant vapor. Tots els accesoris i biberons estaran nets per un nou ús en només  6 minuts. Pot albergar fins 6 biberons amb les seves tetines. Pantalla LED amb avís visual i sonor.

  Esterilitzador elèctric de Miniland, la manera més eficaç...

  69,00 €
 • Esterilitzador per micrones amb capacitat per 3 biberons i accessoris. Dispositiu amb tancament de seguretat. Apte per la majoria de microones. No es necessiten productes químics. Apte per netejar al rentaplats. Inclou pinça per retirar els biberons i accessoris.

  Esterilitzador per micrones amb capacitat per 3 biberons i...

  24,90 €
 • Warmy Twin es ideal per bessons. Escalfa fins a dos biberons o potets i esterilitza.  Escalfa de manera natural utilizant vapor d'aigua a alta temperatura, aconseguint una temperatura uniforme i adecuada al nadó.  Fàcil esterilització de biberons y complements.  Avisos visuals i sonors. 

  Warmy Twin es ideal per bessons. Escalfa fins a dos biberons o...

  59,90 €
 • Esterilitzador al vapor en 3 minuts, sense utilitzar sabons i de manera ràpida i segura.  Elimina el 99.9% de les bactèries. Compatible amb tots els microones.  Capacitat de fins a 4 biberons de 150ml. 

  Esterilitzador al vapor en 3 minuts, sense utilitzar sabons i de...

  34,90 €
Mostrant 1 - 5 de 5 elements

Contacte

Enviament a domicili

Tel: 938 860 355

Transport gratis +100. Per articles pesats, consultar preu.