• Veure:
 • Banyera còmoda, pràctica i segura de Jané.  - Inlcou un separador per poder banyar al nen/a quan es un nadó. Quan el    nadó creix, el separador es pot treure al igual que el coixí reposacaps.  - Dimensions: 85x30x55cm

  Banyera còmoda, pràctica i segura de Jané.  - Inlcou un separador...

  32,90 €
 • Banyera universal adaptable al plat de dutxa de Jané.  - El millor sistema per estalviar aigua i perquè el teu nadó disfruti del bany!  - Serveix com a reductor de la banyera gran i plat de dutxa.   - Inclou inflador.   - Dimensions: 35x9,5x25cm.

  Banyera universal adaptable al plat de dutxa de Jané.  - El millor...

  39,00 €
 • Banyera inflable evolutiva de 0-9kg.  - Desde recent nascut fins els 9kg.  - Fons inflable per un major confort.   - Compacte, fàccil d'ordenar i de transportar.   - Gran volum. 

  Banyera inflable evolutiva de 0-9kg.  - Desde recent nascut fins...

  34,95 €
 • Banyera plegable de Casualplay.  El seu plegat permet guardar-la de manera còmoda i rápida.  Inclou bossa de transport, termòmetre i tumbona de bany (reductor). 

  Banyera plegable de Casualplay.  El seu plegat permet guardar-la de...

  53,90 €
 • Banyera plegable, compacta i fàcil de plegar.  Ideal pel dia a dia o per els desplaçaments.  Ultra compacta per guardar a l'armari o calaixos. Acolxat al fons de la banyera. Secat ràpid i higiènic. 

  Banyera plegable, compacta i fàcil de plegar.  Ideal pel dia a dia...

  47,00 €
 • Banyera plegable amb base antilliscant.  CONSULTAR DISPONIBILITAT FORA DE LLISTES DE NAIXEMENT. 

  Banyera plegable amb base antilliscant.  CONSULTAR DISPONIBILITAT...

  45,00 €
 • La banyera plegable Twistshake és ideal per espais petits.  - Edat recomanada: 0-4 anys  - Disseny estable i antilliscant  - Fàcil de plegar  - Mida plegada: 79,5 x 47,5 x 10 - Capacitat: 30l aigua - Inclou: coixí pels més menuts i suport

  La banyera plegable Twistshake és ideal per espais petits.  - Edat...

  169,90 €
Mostrant 1 - 7 de 7 elements

Contacte

Enviament a domicili

Tel: 938 860 355

Transport