• Veure:
 • Banyera còmoda, pràctica i segura de Jané.  - Inlcou un separador per poder banyar al nen/a quan es un nadó. Quan el    nadó creix, el separador es pot treure al igual que el coixí reposacaps.  - Dimensions: 85x30x55cm

  Banyera còmoda, pràctica i segura de Jané.  - Inlcou un separador...

  32,90 €
 • Banyera universal adaptable al plat de dutxa de Jané.  - El millor sistema per estalviar aigua i perquè el teu nadó disfruti del bany!  - Serveix com a reductor de la banyera gran i plat de dutxa.   - Inclou inflador.   - Dimensions: 35x9,5x25cm.

  Banyera universal adaptable al plat de dutxa de Jané.  - El millor...

  39,00 €
 • Banyera inflable evolutiva de 0-9kg.  - Desde recent nascut fins els 9kg.  - Fons inflable per un major confort.   - Compacte, fàccil d'ordenar i de transportar.   - Gran volum. 

  Banyera inflable evolutiva de 0-9kg.  - Desde recent nascut fins...

  34,95 €
 • Banyera plegable per plat de dutxa i banyera. Des de 0 naixement fins els 6 anys. Estructura lleugera, teixit resistent i un secat ràpid. Compartiments laterals per joguines, esponja, etc. Amb desaigua per fer més fàcil treure l'aigua. Mides interiors: 50 x 52 x 25cm. Mides exteriors: 58 x 52 x 25cm.

  Banyera plegable per plat de dutxa i banyera. Des de 0 naixement...

  67,75 €
 • Banyera plegable de Casualplay.  El seu plegat permet guardar-la de manera còmoda i rápida.  Inclou bossa de transport. 

  Banyera plegable de Casualplay.  El seu plegat permet guardar-la de...

  57,50 €
 • Banyera plegable, compacta i fàcil de plegar.  Ideal pel dia a dia o per els desplaçaments.  Ultra compacta per guardar a l'armari o calaixos. Acolxat al fons de la banyera. Secat ràpid i higiènic. 

  Banyera plegable, compacta i fàcil de plegar.  Ideal pel dia a dia...

  47,00 €
Mostrant 1 - 6 de 6 elements

Contacte

Enviament a domicili

Tel: 938 860 355

Transport gratis +100. Per articles pesats, consultar preu.