Catàleg

 • Veure:
per pàgina
 • Nova motxilla portanadons evolutiva. De naixement (3,5Kg.) fins als 20kg.  Totalment ergonòmica es va ajustant al creixement del nadó. 

  Nova motxilla portanadons evolutiva. De naixement (3,5Kg.) fins als...

  150,00 €
 • Motxilla ergonòmica, còmoda i segura de Jané. - 3 posicions: davant, de costat i esquena.  - Posició especial per els primers mesos i nadons prematurs.  - Aguanta fins els 18 Kg. - S'adapta a cada etapa del teu fill.. 

  Motxilla ergonòmica, còmoda i segura de Jané. - 3 posicions:...

  65,95 €
 • Cobertor universal impermeable con tejido técnico repelente al agua y al viento. Cuenta con un práctico bolsillo y capucha para el bebé.  Se va adaptando a la edad del bebé gracias a su sistema de gomas de ajuste.

  Cobertor universal impermeable con tejido técnico repelente al agua...

  59,90 €
 • CONSULTAR STOCK FORA LLISTES DE NAIXMENET.  El millor portanadons en ajust i ús.  Desde naixement fins els 15 Kg. Tancament amb sivella a la cintura i corretges a les espatlles acolxades per cada usuari.  Teixit: 100% cotó (orgànic).

  CONSULTAR STOCK FORA LLISTES DE NAIXMENET.  El millor portanadons...

  119,00 €
 • Nova motxilla portanadons evolutiva. De naixement (3,5Kg.) fins als 20kg.  Totalment ergonòmica es va ajustant al creixement del nadó.  IMPORTANT: CONSULTAR DISPONIBILITAT FORA DE LES LLISTES DE NAIXEMENT. 

  Nova motxilla portanadons evolutiva. De naixement (3,5Kg.) fins als...

  160,00 €
 • El millor portanadons en ajust i ús.  Desde naixement fins els 15 Kg. Tancament amb sivella a la cintura i corretges a les espatlles acolxades per cada usuari.  Totalment ajustable a mesura que el nen/a va creixent.  Teixit: 100% cotó (orgànic). Apte per anar davant, cadera i darrera a l'esquena.  Es recomana CONSULTAR DISPONIBILITAT fora de llistes de...

  El millor portanadons en ajust i ús.  Desde naixement fins els 15...

  129,00 €
 • MOLT IMPORTANT: CONSULTAR DISPONIBILITAT I PLAÇ D'ENTREGA FORA DE LLISTES DE NAIXEMENT. JA QUE ES PODEN DONAR DEMORES.  Nova fusió motxilla mocador elàstic de Boba.  Des de naixement fins els 16 Kg. Molt fàcil i ràpid de col·locar.

  MOLT IMPORTANT: CONSULTAR DISPONIBILITAT I PLAÇ D'ENTREGA FORA DE...

  84,90 €
 • Cobertor d'hivern per motxilles.  Universal. Compatible amb la majoria de motxilles de porteig. Amb goma ajustable segons mida nadó. Càlid a l'interior.  Portegeix de la pluja i el fred. 

  Cobertor d'hivern per motxilles.  Universal. Compatible amb la...

  79,90 €
 • Lleuger i transpirable fular / motxilla d'Ergoaby.  Ideal des de naixement fins els 11 Kg.  Perfecte disseny ergonòmic per respectar la forma de "C" de l'esquena del nadó i la forma de "M" de les seves cametes. Teixit i ergonomia semblant al fular però amb sistema de motxilla.  Ultralleuger i suau.  Teixit poliéster i licra. 

  Lleuger i transpirable fular / motxilla d'Ergoaby.  Ideal des de...

  99,90 €
Mostrant 1 - 9 de 13 elements

Contacte

Enviament a domicili

Tel: 938 860 355

Transport