Catàleg

 • Veure:
 • Robot 4 en 1: cou al vapor, tritura i barreja, descongela i escalfa.  Novetat: Inclou funció d'escalfa biberons i esterilitzador. 

  Robot 4 en 1: cou al vapor, tritura i barreja, descongela i...

  114,00 €
 • Robot 4 en 1: cou al vapor, tritura i barreja, descongela i escalfa. 

  Robot 4 en 1: cou al vapor, tritura i barreja, descongela i escalfa. 

  129,00 €
 • Nutribaby es l'aliat essencial per els àpats sans i boníssims del nadó. - 5 funcions: escalfa biberons i potets, esterilitza, cou al vapor, descongela i tritura. - Gran capacitat: 2200ml 1500ml en cocció i 700ml en barreja. - 2 cistelles per separar i coure els aliments de manera independent. - Pot coure i batre al mateix temps. - Regulació exacta de la...

  Nutribaby es l'aliat essencial per els àpats sans i boníssims del...

  179,00 €
 • Descalcificador universal. Ideal per la cura i manteniment del Babycook.

  Descalcificador universal. Ideal per la cura i manteniment del...

  5,00 €
 • Nova vaporera / batedora de Béaba. - Modulació de cocció suau al vapor per respectar la qualitat dels aliments i els nutrients. - Barreja ràpida i d' prestacions per una textura homogènia i untuosa. - Escalfament i descongelació suau al vapor per obtenir una temperatura homogènia del plat.

  Nova vaporera / batedora de Béaba. - Modulació de cocció suau al...

  219,00 €
 • Robot multifunció 4 en 1: Cou al vapor, bat, escalfa i descongela.  Estalvia el temps: les dues parts poden funcionar simultàniament.  Fàcil d'útilitzar Possibilitat de coure cereals i fècules en el recuperador del suc de cocció. 

  Robot multifunció 4 en 1: Cou al vapor, bat, escalfa i descongela....

  114,90 €
 • Nova Babycook amb cocció homogenea, ràpida i disseny ecològic.  ROBOT 4 en 1: cou al vapor, barreja, descongela i escalfa. 2 OPCIONS DE COCCIÓ: 1. Cocció Express per estalviar temps i 2. Cocció ECO: -30% de consum d'aigua i electricitat i -23% d'emissions de CO2 en comparació amb el  SOLO.  Capacitat cistella cocció: 1000ml i bol 1250ml. 

  Nova Babycook amb cocció homogenea, ràpida i disseny ecològic....

  165,00 €
 • Babycook Alecto: - Consta de 5 funcions: cuina al vapor, tritura, escafa, escalfa biberons, esterilitzador de biberons i xumets.  - Cuina menjar ràpid i saludable - Conserva el sabor i les vitamines - Pantalla intuitiva i fàcil d'utilitzar - LLiure de BPA CONSULTAR DISPONIBILITAT A BOTIGA. 

  Babycook Alecto: - Consta de 5 funcions: cuina al vapor, tritura,...

  99,90 €
Mostrant 1 - 8 de 8 elements

Contacte

Enviament a domicili

Tel: 938 860 355

Transport