Catàleg

 • Veure:
 • Escalfa biberons i esterilitzador intel·ligent de Miniland. Calcula automàticament el temps necessari per escalfar els aliments. Funcionament fàcil i intuïtiu. 

  Escalfa biberons i esterilitzador intel·ligent de Miniland. Calcula...

  67,90 €
 • Escalfa biberons ràpidament en 3 minuts. També escalfa potets papilla. Temperatura ajustable a les necessitats del nadó. Avís visual i sonor.. Desmuntable i fàcil de netejar.

  Escalfa biberons ràpidament en 3 minuts. També escalfa potets...

  44,90 €
 • Escalfa biberons casa i cotxe de la Jané. Escalfa mitjançant vapor tot tipus de biberons, standar i boca ample. Incorpora adaptador pel cotxe.  Temps en escalfar: 3min.  Alarma visual i sonora. 

  Escalfa biberons casa i cotxe de la Jané. Escalfa mitjançant vapor...

  55,90 €
 • Escalfa biberons i pots de papilla pel cotxe de Béaba. 

  Escalfa biberons i pots de papilla pel cotxe de Béaba. 

  24,60 €
 • Warmy Twin es ideal per bessons. Escalfa fins a dos biberons o potets i esterilitza.  Escalfa de manera natural utilizant vapor d'aigua a alta temperatura, aconseguint una temperatura uniforme i adecuada al nadó.  Fàcil esterilització de biberons y complements.  Avisos visuals i sonors. 

  Warmy Twin es ideal per bessons. Escalfa fins a dos biberons o...

  59,90 €
 • Escalfa i esterilitza ràpidament de manera senzilla i natural. Ideal per la llet materna, escalfa de manera natural utilitzant vapor. Avisos visuals y sonors.  Desconnexió automàtica. 

  Escalfa i esterilitza ràpidament de manera senzilla i natural....

  49,90 €
 • Escalfa els biberons i també la llet materna tant a casa com al cotxe.  - Preserva els nutrients de la llet materna.  - Ràpid.  - Universal: s'adapta a tot tipus de biberons, bosses de llet i potets. 

  Escalfa els biberons i també la llet materna tant a casa com al...

  62,90 €
Mostrant 1 - 7 de 7 elements

Contacte

Enviament a domicili

Tel: 938 860 355

Transport gratis +100. Per articles pesats, consultar preu.