• Veure:
 • Mirall auxiliar per poder observar al bebè en el seient de darrera. Adaptable per tenir l'angle perfecte per veure el nen/a sense moure el retrovisor. 2 opcions d'instal·lació: ventosa o pinça.

  Mirall auxiliar per poder observar al bebè en el seient de...

  6,95 €
 • Mirall retrovisor rectangular per cotxe de Saro. Ideal per els mesos en què el nadó va en sentit contrari a la marxa, ja que permet veure tots els seus moviments i poder tenir així una conducció relaxada i segura.

  Mirall retrovisor rectangular per cotxe de Saro. Ideal per els...

  19,90 €
 • Mirall de vigilància pels seients de darrera el cotxe amb led dual i comandament a distància.   - Ajustable al reposa caps del seient. - Amb comandament a distància per encendre la llum.   - 2 llums LED als laterals per veure al nadó quan les condicions de visibilitat disminueixen. - Encesa progressiva.  - Material de seguretat resistent per evitar que es...

  Mirall de vigilància pels seients de darrera el cotxe amb led dual...

  28,95 €
 • Mirall de seguretat pel cotxe. Ideal per la posició de la cadireta en sentit contrari a la marxa.  Ajustable al seient del darrera amb rotació per poder visualitzar el nen o la nena des de qualsevol angle.  Sistema de bloqueig per evitar que amb el moviment s'alteri el camp de visió. 

  Mirall de seguretat pel cotxe. Ideal per la posició de la cadireta...

  13,65 €
 • Kit amb els millors complements pels viatges.  Inclou: - Mirall retrovisor - Protector del seient - Cortina pel sol

  Kit amb els millors complements pels viatges.  Inclou: - Mirall...

  49,00 €
 • Mirall pel cotxe per poder veure el nen/a quan va en sentit contrari a la marxa.  Amb llum led incorporada.  Ideal per viatjar tranquil durant els viatges. 

  Mirall pel cotxe per poder veure el nen/a quan va en sentit...

  29,90 €
 • Mirall retrovisor 2 en 1.  Per un costat és un mirall per veure el nadó, per l'altre serveix de funda per a una tauleta.  Ajustable al capçal.  CONSULTAR DISPONIBILITAT FORA DE LLISTES DE NAIXEMENT. 

  Mirall retrovisor 2 en 1.  Per un costat és un mirall per veure el...

  28,50 €
 • Mirall retrovisor infantil amb led. Llum led modo dual amb control amb mando.  Mirall de gran angular. Ajuda a vigilar al nadó durant els trahectes amb cotxe. Fàcil d'instal·lar. Resistent a trencar-se. Mides: 30x25cm.

  Mirall retrovisor infantil amb led. Llum led modo dual amb control...

  28,95 €
 • Mirall retrovisor per poder veure el nen/a en algun moment durant la conducció.  Amb llum led per poder veure durant les nits. Control de la llum amb comandament. 

  Mirall retrovisor per poder veure el nen/a en algun moment durant...

  23,80 €
Mostrant 1 - 9 de 9 elements

Contacte

Enviament a domicili

Tel: 938 860 355

Transport gratis +100. Per articles pesats, consultar preu.