• Veure:
 • Mirall retrovisor rectangular per cotxe de Saro. Ideal per els mesos en què el nadó va en sentit contrari a la marxa, ja que permet veure tots els seus moviments i poder tenir així una conducció relaxada i segura.

  Mirall retrovisor rectangular per cotxe de Saro. Ideal per els...

  19,90 €
 • Mirall de vigilància pels seients de darrera el cotxe amb led dual i comandament a distància.   - Ajustable al reposa caps del seient. - Amb comandament a distància per encendre la llum.   - 2 llums LED als laterals per veure al nadó quan les condicions de visibilitat disminueixen. - Encesa progressiva.  - Material de seguretat resistent per evitar que es...

  Mirall de vigilància pels seients de darrera el cotxe amb led dual...

  28,95 €
 • Kit amb els millors complements pels viatges.  Inclou: - Mirall retrovisor - Protector del seient - Cortina pel sol

  Kit amb els millors complements pels viatges.  Inclou: - Mirall...

  49,00 €
 • Mirall pel cotxe per poder veure el nen/a quan va en sentit contrari a la marxa.  Amb llum led incorporada.  Ideal per viatjar tranquil durant els viatges. 

  Mirall pel cotxe per poder veure el nen/a quan va en sentit...

  29,90 €
 • Mirall retrovisor 2 en 1.  Per un costat és un mirall per veure el nadó, per l'altre serveix de funda per a una tauleta.  Ajustable al capçal.  CONSULTAR DISPONIBILITAT FORA DE LLISTES DE NAIXEMENT. 

  Mirall retrovisor 2 en 1.  Per un costat és un mirall per veure el...

  28,50 €
 • Mirall retrovisor infantil amb led. Llum led modo dual amb control amb mando.  Mirall de gran angular. Ajuda a vigilar al nadó durant els trahectes amb cotxe. Fàcil d'instal·lar. Resistent a trencar-se. Mides: 30x25cm.

  Mirall retrovisor infantil amb led. Llum led modo dual amb control...

  28,95 €
 • Mirall retrovisor per poder veure el nen/a en algun moment durant la conducció.  Amb llum led per poder veure durant les nits. Control de la llum amb comandament. 

  Mirall retrovisor per poder veure el nen/a en algun moment durant...

  23,80 €
Mostrant 1 - 7 de 7 elements

Contacte

Enviament a domicili

Tel: 938 860 355

Transport